• Hooked on Walls Tinted Tiles Opulent 29001
Hooked on Walls Tinted Tiles Opulent 29001
  • Hooked on Walls Tinted Tiles Opulent 29001

Hooked on Walls Tinted Tiles Opulent 29001

€ 89,00
Prijs per rol

Vandaag besteld, over 4-6 dagen in huis!

Omschrijving

Klassieke invloeden schemeren door in de prints en texturen van deze collectie, maar dan wel volledig in de lijn van Hooked on Walls: tijdloos, inspirerend en gedurfd.

Kunstzinnig & eigenwijs! Opulent is ruwweg gebaseerd op de gekende werken van Mondriaan. Kunstzinnig en eigenwijs, met uitgesproken kleurcombinaties die om het nodige lef vragen. Toch zijn de moderne kleuren niet té opvallend, aangezien het patroon op zich al voldoende aandacht naar zich toetrekt

Deze print is beschikbaar in 5 verschillende tinten.

Kenmerken

Kleur:
Beige
Grijs
Taupe
Lengte:
10.05M
Breedte:
0.53M
Soort patroon:
Verspringende aanzet
Patroon (cm):
64/32cm
Materiaal:
Vlies
Soort lijm:
Arte CLEARPRO

Bekijk

Populaire Designs

Over ons

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.