• Hooked on Walls Passenger 16890
Hooked on Walls Passenger 16890
  • Hooked on Walls Passenger 16890

Hooked on Walls Passenger 16890

€ 55,00
Prijs per rol

Vandaag besteld, over 4-6 dagen in huis!

Omschrijving

Creëer uw eigen unieke paradijs met de Passenger behangcollectie van Hooked on Walls, bestaande uit een reeks prachtige ontwerpen geïnspireerd op de idyllische schoonheid en rustieke charme van de natuur. Kies uit behang met weelderige bladeren en betoverde wouden tot etnische tegels en ingewikkelde mandwevingen in een reeks rijke luxe tinten en heerlijke texturen die gegarandeerd een sfeer van kalmte en sereniteit bij u thuis brengen.

Deze print is beschikbaar in 5 verschillende tinten.

Kenmerken

Kleur:
Bruin
Lengte:
10.05M
Breedte:
0.53M
Soort patroon:
Verspringende aanzet
Patroon (cm):
51cm
Materiaal:
Vlies
Soort lijm:
Arte CLEARPRO

Bekijk

Populaire Designs

Over ons

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.