• Hooked on Walls Arashi 4825
Hooked on Walls Arashi 4825
  • Hooked on Walls Arashi 4825

Hooked on Walls Arashi 4825

€ 99,00

Vandaag besteld, over 4-6 dagen in huis!

Omschrijving

Arashi is een behangcollectie geïnspireerd door het land van de rijzende zon. Deze collectie behangen herinnert aan het thema van de arshi shibori-techniek, zeer geliefd bij de Japanse cultuur, die bestaat uit de decoratie en kleur van textiel. De term staat ook voor storm en kenmerkt de ontwerpen op basis van diagonale lijnen.

Deze print is beschikbaar in 6 verschillende tinten.

Kenmerken

Kleur:
Blauw
Lengte:
10.05M
Breedte:
0.70M
Soort patroon:
Rechte aanzet
Patroon (cm):
53cm
Materiaal:
Vinyl
Soort lijm:
Universele behanglijm

Bekijk

Populaire Designs

Over ons

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.