VEBA Afbreekmes - 18mm - Softgrip

€ 4,95
Prijs per stuk

Vandaag besteld, morgen in huis

Omschrijving

Het VEBA Softgrip Afbreekmes is een roestvrij stalen uitvoering voor extra gebruiksgemak, stevigheid en een lange levensduur. Hij komt met 3 mesjes in de verpakking en zijn uiteraard uit te bereiden met nieuwe mesjes die 18mm breed zijn.

Kenmerken

Merk:
VEBA

Bekijk

Populaire Designs

Over ons

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.