Behang.nl is druk bezig met het ontwikkelen van zijn website. Het gedeelte met de fotobehang configurator, is nog niet beschikbaar. Wil jij nu al fotobehang?

Wij staan wel gewoon klaar om al het fotobehang te printen! Stuur een mail naar klantenservice@behang.nl en wij komen op u terug voor verdere details!
Wat houdt fotobehang in?

Wij bij Behang.nl maken zelf al ons fotobehang. Dankzij twee grote printers (3 meter breed) kunnen wij zelf (bijna) alle foto's printen op speciaal vliesbehang. Hierdoor maakt u in elke ruimte een unieke sfeer. Om uw foto's op een groot vlak te kunnen printen moeten het aantal pixels wel hoog genoeg zijn. Behang.nl doet dan ook een gratis kwaliteitscontrole. Zo weet u zeker dat u altijd de mooiste kwaliteit foto op uw muur heeft!

Eigen foto op uw behang

Nadat uw foto is goedgekeurd beginnen wij met produceren. De levertijd kan variëren, maar ga uit van ongeveer 4-5 werkdagen. De prijs van het fotobehang is een van de goedkoopste in Nederland! Verzending boven de 65 euro is uiteraard gratis. Door productie in huis is de levertijd erg snel en zorgen wij voor de beste kwaliteit.

Uw foto op Vliesbehang

Het fotobehang wordt uitsluitend geprint op het hoogste kwaliteit vliesbehang. Vliesbehang is gemakkelijk aan te brengen en krimpt niet. Hierdoor blijft de foto erg mooi en vallen naden bijna niet meer op. Met een mesje en een behangafstomer is het ook weer makkelijk te verwijderen. Handig, voor wanneer u wilt veranderen van behang.

Kwaliteit van de aangeleverde foto

Wij vragen u een zo groot mogelijke foto aan te leveren. Foto's gemaakt op een smartphone zijn in de meeste gevallen niet scherp genoeg. Een scherpe foto voor een print moet het liefst 1 pixel per millimeter bevatten. Een muur van 2,5 meter hoog en 4 meter breed moet dus minstens 2500 bij 4000 pixels zijn. Hoe hoger de resolutie, des te scherper het fotobehang uiteindelijk wordt. 

Bent u niet in staat om een goede foto te maken? Kijk dan eens naar stockphoto sites. Hierop zijn alle foto's in een hoge resolutie verkrijgbaar. Neem wel eerst contact op met Behang.nl voor het kopen van een stock foto. Zo voorkomt u dure fouten.