Cole & Son Icons Woods 112/3012

€ 133,00
Prijs per rol

Vandaag besteld, over 4-5 dagen in huis!

Omschrijving

Cole and Son Icons Behang collectie steekt de meest geliefde en iconische behangen in een eigentijds jasje, met een prachtige elegant kleurenpalet die doet denken aan de jaren '50. Helemaal passend bij het de laatste trends en het wonen van nu.

Deze print is beschikbaar in 5 verschillende tinten.

Kenmerken

Kleur:
Grijs
Wit
Lengte:
10.00M
Breedte:
0.52M
Soort patroon:
Verspringende aanzet
Patroon (cm):
70CM
Materiaal:
Vlies
Soort lijm:
Arte CLEARPRO

Bekijk

Populaire Designs

Over ons

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.