• Arte rhapsody arco 88023
Arte rhapsody arco 88023
  • Arte rhapsody arco 88023

Arte rhapsody arco 88023

€ 139,00
Prijs per rol

Vandaag besteld, over 4-6 dagen in huis!

Omschrijving

Arco heeft aparte contrasterende kleuren en glanzende contouren. Het dessin dat je hier ziet, lijkt misschien klassiek, maar is eigenlijk hyper actueel door haar eigenzinnige kleurcombinaties en glanseffecten. Nooit eerder gezien.

Deze print is verkrijgbaar in 4 verschillende tinten.

Het designersteam liet zich hier inspireren door de impact van muziek. De symboliek ervan, de fantasie erachter. De volle klank, de vibraties en het ritme. De fraaie rondingen, de glans en de warme metaalkleuren van muziekinstrumenten. Met Rhapsody behang ben je meteen in de stemming.

Kenmerken

Kleur:
Paars
Lengte:
8.50M
Breedte:
0.70M
Patroon (cm):
64cm
Materiaal:
Vlies
Soort lijm:
Arte CLEARPRO

Bekijk

Populaire Designs

Over ons

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.