ARTE Shibori Breeze 56107

€ 209,00

Vandaag besteld, over 4-6 dagen in huis!

Omschrijving

Breeze lijkt op het eerste gezicht wat sober, maar verrast je als je een tweede keer kijkt. De horizontale lijntjes zijn uitgevoerd in een metaalglans, de verticale bestaan uit een hoogglanslaag die voor reliëf zorgt.

Deze print is beschikbaar in 7 verschillende tinten.

Voor deze collectie werden we geïnspireerd door een oude weefselverftechniek genaamd Shibori, in het westen bekend als tie-dye. Shibori is een Japanse term voor verschillende methoden om een stof te binden, vouwen, naaien en verven om patronen te maken. We waren betoverd door de stoffen met hun levendige sfeervolle kleuren en patronen die een moderne, frisse energie hebben. De heropleving van tie-dye in de mode heeft ons ertoe gebracht deze uitbundige look in het interieur te introduceren.

Kenmerken

Lengte:
10.05M
Breedte:
0.90M
Soort patroon:
Vrije aanzet
Materiaal:
Vlies
Soort lijm:
Arte CLEARPRO

Bekijk

Populaire Designs

Over ons

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.