• Arte Selva Abamico 34000
Arte Selva Abamico 34000
  • Arte Selva Abamico 34000

Arte Selva Abanico 34000

€ 149,00
Prijs per meter

Vandaag besteld, over 4-5 dagen in huis!

Omschrijving

De waaiervorm van de compositie van pandanbladeren zorgt voor een subtiele "collage-look". Het uitgesproken reliëf van de tekening geeft extra diepte en contrast.

Deze print is verkrijgbaar in 5 verschillende tinten.

Tropique à la limite. "Selva" illustreert de tropische natuurpracht door het gebruik van natuurlijke materialen, warme tinten en ruwe reliëfstructuren. In deze tactiele collectie dient de ondoorgrondelijke oerwoud als ultieme inspiratiebron. Het schaduwspel van licht en donker creëert een extra dimensie waardoor de gebruikte materialen volledig tot hun recht komen.

Let op! Behang van ARTE kan niet worden teruggestuurd, na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Kenmerken

Kleur:
Beige
Taupe
Lengte:
10.05M
Breedte:
0.70M
Soort patroon:
Verspringende aanzet
Patroon (cm):
80/40cm
Materiaal:
Vinyl
Behang per meter:
Ja
Soort lijm:
Universele behanglijm

Bekijk

Populaire Designs

Over ons

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.