• Arte Expedition Silk Road Garden 72001
Arte Expedition Silk Road Garden 72001
  • Arte Expedition Silk Road Garden 72001

Arte Expedition Silk Road Garden 72001

€ 2.299,00

Vandaag besteld, over 4-6 dagen in huis!

Omschrijving

Een levensechte jungle scenery als eye catcher in je interieur. Een Bengaalse tijger sluipt behoedzaam dichterbij uit het woud, je ziet de levensechte natuur en hoort de roep van exotische vogels. De bedrukking op een echt textiel met een natuurlijke look, in combinatie met een subtiele, gouden ondergrond brengt dit groots panoramisch decor tot leven.

Dit decor is verkrijgbaar met of zonder Bengaalse tijger in het motief.

Verre reizen en exotische bestemmingen spreken al eeuwenlang tot onze verbeelding. Hoe kleiner de wereld digitaal wordt, hoe groter het verlangen er echt wat van te zien. Egypte, Perzië, India, Java, China, … Stuk voor stuk bestemmingen langs de inspirerende zijderoute die al onze zintuigen prikkelen.

Let op! Behang van ARTE kan niet worden teruggestuurd, na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Kenmerken

Kleur:
Groen
Oranje
Lengte:
3.00M
Breedte:
4.80M
Soort patroon:
Rechte aanzet
Patroon (cm):
300cm
Materiaal:
Vlies
Aantal panelen:
4 van 1.20M breed
Soort lijm:
Arte CLEARPRO

Bekijk

Populaire Designs

Over ons

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.