• Arte Expedition Java 72010
Arte Expedition Java 72010
  • Arte Expedition Java 72010

Arte Expedition Java 72010

€ 129,00

Vandaag besteld, over 4-6 dagen in huis!

Omschrijving

Een uitbundig botanisch design van tropische bladeren met het gevoel van een hand geschilderde muurbekleding. Gedrukt in levendige kleuren op jute draden. Deze geven een ongekende diepte en bijzonder natuurlijk aspect aan de muur.

Deze collectie bestaat uit 3 verschillende kleuren.

Verre reizen en exotische bestemmingen spreken al eeuwenlang tot onze verbeelding. Hoe kleiner de wereld digitaal wordt, hoe groter het verlangen er echt wat van te zien. Egypte, Perzië, India, Java, China, … Stuk voor stuk bestemmingen langs de inspirerende zijderoute die al onze zintuigen prikkelen.

Let op! Behang van ARTE kan niet worden teruggestuurd, na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Kenmerken

Kleur:
Groen
Rood
Lengte:
1.00M
Breedte:
1.00M
Soort patroon:
Verspringende aanzet
Patroon (cm):
200/100cm
Materiaal:
Vinyl
Behang per meter:
Ja
Soort lijm:
Arte CLEARPRO

Bekijk

Populaire Designs

Over ons

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.