• Arte Avalon Marsh 31514
Arte Avalon Marsh 31514
  • Arte Avalon Marsh 31514

Arte Avalon Marsh 31514

€ 149,00

Vandaag besteld, over 4-6 dagen in huis!

Omschrijving

Arte Avalon behang collectie laat je genieten van mystieke prints, natuurlijke materialen en tropische verrassingen. Hiermee haalt u bijzondere structuurprints de warmte van verre oorden naar binnen, waar ter wereld je je ook bevindt. Geïnspireerd door de sage van het eiland Avalon, een mythische plek gehuld in nevelen waar alles bloeit in overvloed. Dress up your walls met warme natuurinvloeden als leder en geweven gras en voeg tropische kleuren toe met een uitgesproken stijl en klasse!

Deze print is beschikbaar in 17 verschillende tinten.

Let op! Behang van ARTE kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Kenmerken

Kleur:
Wit
Lengte:
10.05M
Breedte:
1.00M
Soort patroon:
Vrije aanzet
Patroon (cm):
70CM
Materiaal:
Vinyl
Vlies
Soort lijm:
Arte CLEARPRO
Universele behanglijm

Bekijk

Populaire Designs

Over ons

Al ruim 62 jaar bestaat ons behang en woninginrichting paradijs John van Zweden.

In januari 1958 is ons bedrijf opgericht door Jan en Kees van Zweden, deze winkel word nu gerund door de 4de generatie! Wat begon als een kleine verfwinkel is uitgegroeid tot de grootste woninginrichting winkel van Nederland ! Behang is onze passie, en dat word ook terug gezien in de prachtige collectie. Die met zorg door onze stylistes is samengesteld!

Na vele jaren ervaring opgedaan te hebben als winkel, is er in 2018 besloten een online versie van het behangparadijs te maken. Dit heeft geresulteerd in 'Behang.nl'. Wij staan voor kwaliteit, service en duurzaamheid.

Met behang.nl willen wij richten op de luxueuze soorten behang. Zo bieden wij de merken ARTE wallcoveringsHooked on Walls, Cole & Son, Eijffinger en nog veel meer. Met deze mooie behang soorten gaat u een unieke ervaring in huis creëren.