Er zijn 155 producten.

Item 1-100 van 155 in totaal item(s)

Cole & Son

Let op! Behang van Cole and Son kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Cole & Son werd in 1873 opgericht door John Perry in Cambridgeshire UK. De behangrollen van Cole & Son worden zeer populair gevonden over de gehele wereld. De kracht van dit design behang zit hem in de combinatie van klassieke vormen gemixt met hedendaagse invloeden. De inspiratie van het Cole and Son behang komt voornamelijk uit de natuur. Vogels, vissen, bomen en gesteente, u vindt het allemaal terug in het behang van Cole en Son. Inmiddels is Cole en Son een van de grotere behangproducenten ter wereld.

Bekijk gerust de collecties van Cole & Son op Behang.nl. Zo is het boek Seville één van de hardlopers met veel elementen die terug komen uit de spaanse stad Sevilla. Of bekijk het boek Icons met de meest iconische printen van Cole & Son. Heldere, levendige tinten worden getemperd met tropische, zongebleekte tinten die de gewaagde stijl van South Beach in balans brengen.

Het bekende Engelse merk Cole and Son behangpapier heeft een flink aantal bekende design klassiekers op haar naam staan. Wat dacht u van het behang Cole and Son Palm Jungle, Palm Leaves en Palm. Het bekende Woods behang, in combinatie met de Woods & Pears, en Woods & Stars. Als ook het Hicks Hexagon behang en grtoe broer Hicks' Grand. Echte klassiekers die nog steeds inmens populair zijn. En voor een goede reden.

Cole & Son behang kent een fascineerde geschiedenis. Het bedrijf werd in 1873 opgericht door John Perry, zoon van een pastoor uit Cambridgeshire. Destijds is men gestart onder de naam John Perry Ltd in Islington, Noord Londen. Dat is een gebied waar veel handgeprint behang werd gemaakt in de 18e en 19e eeuw. Tegenwoordig is de Cole and Son behangpapier fabriek gevestigd in Haringey, een paar kilometer verwijderd van waar alles ooit is begonnen. De showroom is in het bekende Chelsea Harbour Design Centre.

De online colelctie van Cole & Son bij Behang.nlU vindt hier in de Cole & Son online shop alle bekende en meest geliefde collecties. Zoals The Historic Royal Palaces Wallpaper Collection, het Fornasetti behang, Albemarle behang (met veel Art Deco invloeden!), het Contemporary restyled behang, Geometric 2, en de Patina Collection. Als ook voor de Cole & Son Folie behangpapier collectie, Archive Anthology, Whimsical, Plains, Curio, Mariinsky Damask, Icons en The Pearwood Collection!

Wist u trouwens ook dat Cole and Son de exclusieve rechten heeft voor het originele Fornasetti behang. In twee verschillende behangboeken vindt u hier bekende klassiekers als het wolkenbehang, het behang met de vissen. Als ook de geheime sleuteltuin met de bekende struiken waar sleutels tussen de takken verborgen zitten. En niet te vergeten het bekende en geliefde behang met de zeppelins en luchtbalonnen. Behang waar je blijft kijken!

Uiteraard is de collectie van Cole & son ook te bezichtigen in onze winkel in Den Haag.