Filter

Wat mag het kosten?

€ 195,00 - € 270,00

Er zijn 26 producten.

Item 1-26 van 26 in totaal item(s)

ARTE Shibori behang

Let op! Behang van ARTE kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Arte Shibori
Arte eert de eeuwenoude Japanse verftechniek Shibori, in deze collectie behang met 36 mysterieuze dessins. Hier vind je geen effen behang, maar spannende patronen die inderdaad met de hand geverfd lijken. Met Arte Shibori haal je authentiek Japans handwerk in huis, waarmee je een heerlijke sfeer creëert in elke ruimte van je woning.

Arte Shibori: subtiel hout
Het is geen houtnerf, maar het lijkt er wel sterk op. Dit subtiele dessin vormt een horizontaal patroon op je wand. Hoewel het dessin niet sterk aanwezig is, zijn de verkrijgbare kleuren dat wel: van indigo tot mosterdgeel, van bordeauxrood tot antraciet.

Arte Shibori: delicaat en sierlijk
Wie houdt van een delicaat maar aanwezig, sierlijk patroon kiest voor deze variant uit de Arte Shibori collectie. Het dessin heeft wat weg van het tafelkleed van damast, zoals we ook zien in Arte Suite V: Damas, of Arte Gala. De kleuren zijn echter donkerder, dus creëer je hiermee een mysterieuze, knusse look.

Arte Shibori: aquarel of geometrisch
De overige twee varianten uit deze collectie doen denken aan uitgelopen verf en een licht V-patroon. Vind je behangsoorten als Elitis Big Croco veel te heftig voor op je muur? Dan kies je voor Arte Shibori. De print kan met wat fantasie best doorgaan voor een dierenprint. Welke je ook kiest, jouw behang zorgt voor een bijzonder dromerig en warm interieur. Arte Shibori is met recht een unieke collectie van Arte te noemen.

Voorbereiden en voorstrijken
Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Uiteraard biedt Behang.nl dit ook aan. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.