Filter

Wat mag het kosten?

€ 120,00 - € 180,00

Er zijn 35 producten.

Item 1-35 van 35 in totaal item(s)

ARTE Rhapsody behang

Let op! Behang van ARTE kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Arte Rhapsody
Ken jij de collectie Arte Rhapsody al? Deze behangvarianten met patronen zoals je die ook in luxe Perzische tapijten aantreft, maken jouw woon- of slaapkamer tot een warm en knus geheel. Verkrijgbaar in 42 donkere en lichte mysterieuze kleuren. De bijpassende, licht gemêleerde effen varianten maken het mogelijk al je ruimten te voorzien van Arte Rhapsody.

Arte Rhapsody: Perzische luxe
Zou je het liefst overal in huis heerlijke tapijten neerleggen? Trek je stijl dan door naar je muren, met Arte Rhapsody. Deze collectie bevat veertien varianten die een ingenieus weefpatroon laten zien, in verschillende patronen en kleuren. De donkere varianten doen het heel goed in de slaapkamer, terwijl de versies in pastel ook prima passen in een moderne woonkamer. Uiteraard zijn de verschillende prints ook goed met elkaar te combineren. Zorg er dan wel voor dat je kleuren toepast die goed samengaan, zoals donkerblauw en olijfgroen. Of gebruik verschillende kleuren, maar bekleed je wanden wel met hetzelfde patroon. Natuurlijk kun je dit behang ook als blikvanger in een modern interieur gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Arte Rhapsody: in banen
Een aantal varianten laat geen delicaat weefwerk zien, maar zorgt na aanbrengen voor verticale banen op de muur. Tegelijkertijd zie je duidelijk de inspiratie terug: authentiek gewoven tapijten. De banen zien er handgemaakt uit, met een textielstructuur die goed past bij een bohèmien interieur. Verkrijgbaar in blauw- en roodtinten.

Arte Rhapsody: effen
Helemaal effen zijn is het behang zonder patroon niet te noemen, maar naast de bedrukte versies bieden deze varianten zeker een rustiger aanblik. Een luxe, hoogwaardig basisbehang in prachtige pasteltinten. Eenvoudig te combineren met andere collecties, zoals Arte Flamant Les Mineraux of Hooked On Walls Balance.

Lijm en gereedschap
Mooi behang wordt nóg mooier met de juiste behanglijm en goed gereedschap. Uiteraard biedt behang.nl dat ook aan. Gebruik bijvoorbeeld professionele behanglijm van Arte en breng je behang aan met gereedschap van Perfax.

Zorg bij het aanbrengen van behang altijd voor een voldoende draagkrachtige en vlakke en gladde ondergrond met niet te veel zuiging. Test de ondergrond door met een vochtige spons tegen de muur te drukken. Als er veel vocht wordt geabsorbeerd is het aan te raden eerst voor te strijken met een geschikt voorstrijkmiddel.