Er zijn 190 producten.

Item 1-100 van 190 in totaal item(s)

ARTE Behang

Let op! Behang van ARTE kan niet worden teruggestuurd na het te veel bestellen van rollen! Kijk dus goed naar de afmetingen.

Arte behang papier, oftewel Arte Wallcoverings, is al bijna veertig jaar een trendsetter voor op de muur. Het behang is uniek want het is in veel gevallen handgemaakt met behulp van een milieuvriendelijke werkwijze. Ook wordt er veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen. Kortom, het papier van Arte behang is mooi, van goed kwaliteit maar ook zeer duurzaam.

Over Arte

Al sinds 1981 is Arte behang een begrip in de interieurwereld. Het familiebedrijf, dat nu gerund wordt door broers Desart, is in meer dan 80 landen te bewonderen op de muren van zowel particuliere interieurs als zakelijke interieurs.

Het ontwerpen en ontwikkelen van een nieuwe collectie neemt meer dan een jaar in beslag. Dat komt omdat het team met ervaren ontwerpers van Arte, het niet alleen belangrijk vindt dat de nieuwe producten vernieuwend en trendbepalend zijn, maar het moet ook van topkwaliteit zijn.

Arte behang bestellen bij Behang.nl

Wij zijn met trots de grootste dealer in Nederland van Arte behang. Al het Arte behang kunt u bestellen bij Behang.nl. Heeft u ergens anders uw oog laten vallen op een prachtig behang van Arte maar ziet u deze niet terug komen op de webshop? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen en kijken wij wat we voor u kunnen doen. We helpen u graag bij de perfecte Arte behang uitzoeken voor in uw huis.